2012 SBS’ye giren öğrencilerin tercih döneminde, 2011 SBS Taban-Tavan Puanları ön bilgi vermesi açısından oldukça önemlidir. 2011 SBS 1. yerleştirme sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanmıştır.

FBI (Federal Soruşturma Bürosu) 9 Temmuz 2012 tarihinde güvenlik nedeniyle internet kesintisi uygulayacak. Kesintinin dünya genelinde hissedilmesi bekleniyor.

Hacker'ların Windows'daki bir açık yoluyla dünya çapında 570.000'den fazla bilgisayara zararlı yazılım yüklediğinin anlaşılması üzerine FBI,

Amerika Birleşik Devletleri’nde şimdiye kadarki en büyük sağlık yolsuzluğu davasında ilaç imalatçısı GlaxoSmithKline 3 milyar dolarlık rekor tazminat ödeyecek. GlaxoSmithKline firması;  Paxil, Wellbutrin ve Avandia ilaçları hakkında yanlış bilgi vermekle suçlanmıştı.

YURTKUR 2012-2013 öğretim yılında kurum yurtlarında barınmak, burs, öğrenim ve katkı kredisi almak için başvuru esaslarını belirledi. Halen bir yüksek öğretim kurumuna devam eden ara sınıf öğrencilerinin yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları 2 Temmuz 2012 tarihinde başlayacak ve 5 Ağustos 2012 tarihinde sona erecek. Yüksek lisans, doktora, ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile yüksek öğretim programına

MERKEZİ SİSTEM SINAVLARI SORULARI

MERKEZİ SİSTEM SINAVLARI SORULARI

Merkezi sistem sınavları sorularına buradan ulaşabilirsiniz.

ÖSYM sayfasına yönlendirilirsiniz.


ÜNİVERSİTE TAVAN - TABAN PUANLARI

2014 YGS-LYS FAKÜLTELERİN TAVAN ve TABAN PUANLARI

ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN İLK 100 ADAY

2011 ÖSYS'DE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN İLK 100 ADAY