Merkezi Sistem Sınavları

Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2001 yılından bu yanasınav soruları ve cevap anahtarları e-Kitap biçiminde yayınlanmaktadır. Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak “Fakülte” başlığından “Sınav Soruları” seçeneğine, “Bölüm” başlığından öğretim yılını, “Ders” başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebilirler.

Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi öğrencisi iseniz, "T.C. Kimlik Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz. Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Batı Avrupa Programı öğrencisi iseniz, "Öğrenci Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi örgün program öğrencileri de portalda "Öğrenci Numarası" ile oturum açabileceklerdir. Yabancı uyruklu örgün program öğrencileri portalda "9..." ile başlayan "Öğrenci Numarası" ile oturum açabileceklerdir.

Eğer Anadolu Üniversitesi öğrencisi değilseniz, T.C Kimlik Numarası kutucuğuna "konuk" yazarak e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz. Ancak bu durumda, hizmetlerden sınırlı olarak yararlanabilirsiniz.

UYARI:

Açık Öğretim Fakültesi, 2015-2016 bahar döneminde e-öğrenme sistemini kaldırarak yerine e-kampüs sistemini getirdi. Bu sistemle birlikte birçok değişiklik olmuştur. Bu değişikliklerden biri de çıkmış sorularla ilgilidir. Çıkmış sorular artık ayrı bir modül olarak değil e-kampüs içinden görülebilecektir. Bağlantılar  yeni duruma uygun olarak güncellenmiştir.

AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ SINAV SORULARI İÇİN TIKLAYIN

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM  E-KAMPÜS PORTALI

MERKEZİ SİSTEM SINAVLARI SORULARI

MERKEZİ SİSTEM SINAVLARI SORULARI

Merkezi sistem sınavları sorularına buradan ulaşabilirsiniz.

ÖSYM sayfasına yönlendirilirsiniz.


ÜNİVERSİTE TAVAN - TABAN PUANLARI

2014 YGS-LYS FAKÜLTELERİN TAVAN ve TABAN PUANLARI

ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN İLK 100 ADAY

2011 ÖSYS'DE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN İLK 100 ADAY