''Zagor'' adlı çizgi roman klasiğinin çizeri Gallieno Ferri ilk kez Türkiye'de okurlarıyla buluşuyor. Bu yıl 29'uncusu düzenlenen ''İstanbul Kitap Fuarı'' kapsamında İstanbul'a gelecek olan Gallieno Ferri 6 Kasım 2010 Cumartesi günü okurlarıyla bir araya gelecek. İstanbul Kitap Fuarı'na, İtalya'dan çok sayıda başka çizerin de konuk olacağı belirtiliyor.

Yaşamı boyunca çağdaş yaşama ve eğitime verdiği destekle anılan Prof. Dr. Türkan Saylan'ın yaşamını konu alan "Türkan" adlı dizi Kanal D'de ekranlarında gösterime girdi. Prof. Dr. Türkan Saylan geçtiğimiz yıl yaşamını yitirmişti.

Yaşamı boyunca sevenleri ve eleştirenleriyle Prof. Dr. Türkan Saylan, yaptığı çalışmalarla birçok konuda Türk kadınına, bilim dünyasına, eğitim sektörüne örnek oldu, ulusal ve uluslararası ödüllere layık görüldü, başarılarıyla adını

Microsoft, Internet Explorer'ı yenileme konusunda büyük bir adım att. Eskiyen ve hız konusunda rakiplerinin gerisinde kalan Internet Explorer 8 yerine İnternet Explorer 9 hazırlanıyor. İnternet Explorer 9 Beta sürümü yayınlandı. İnternet Explorer 9 Betanın Türkçe sürümü de bulunmaktadır. Ancak bilgisayar kullanıcıları için kötü bir haber de söz konusu: İnternet Explorer 9 Windows Xp işletim sistemlerinde kullanılamayacak. İnternet Explorer 9 için şu özellikler

İngiltere’de yapılan araştırmalarda B vitamini haplarının yaşlılarda görülen alzheimer hastalığını yavaşlatabildiği, hatta tamamen durdurduğu belirlendi. Elde edilen bu sonuç alzheimer hastalığıyla savaşta bir çığır olarak nitelendiriliyor.

Cnn Türk'te yer alan habere göre araştırmada yüksek dozlarda alınan B vitaminin beynin büzüşüp küçülmesini yarı

MERKEZİ SİSTEM SINAVLARI SORULARI

MERKEZİ SİSTEM SINAVLARI SORULARI

Merkezi sistem sınavları sorularına buradan ulaşabilirsiniz.

ÖSYM sayfasına yönlendirilirsiniz.


ÜNİVERSİTE TAVAN - TABAN PUANLARI

2014 YGS-LYS FAKÜLTELERİN TAVAN ve TABAN PUANLARI

ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN İLK 100 ADAY

2011 ÖSYS'DE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN İLK 100 ADAY