İnternet dünyasının arama devi Google ,Thomas Edison'un 164. doğum günü nedeniyle özel bir logo hazırladı. Google'ın bu eylemi kullanıcılar tarafından beğeniyle karşılandı. 11 Şubat Thomas Edison'un doğum günü. Amerikalı mucit ve iş adamı olan Thomas Edison, 11 Şubat 1847 tarihinde Amerika'nın Ohio eyaletinde dünyaya geldi. İnsanlık tarihinin en büyük mucitlerinden biri kabul edilir. Michigan'daki Port Huron'da ilköğrenimine başlayan Thomas Edison, ilköğrenimine başladıktan yaklaşık üç ay sonra algılamasının yavaşlığı nedeniyle okuldan uzaklaştırıldı. Bundan sonraki üç yıl boyunca özel bir öğretmen tarafından eğitildi. Son derece meraklı ve yaratıcı kişiliğe sahip bir çocuk olan Edison, 10 yaşına geldiğinde kendisini fizik ve kimya kitaplarına verdi.

Facebook güvenlik sistemini yeniden geliştirdi. Ancak yeni güvenlik özellikleri otomatik olarak devreye girmiyor. Kullanıcıların yeni ayarları gözden geçirmesi gerekiyor. Daha güvenli bir Facebook için kolları sıvayan Facebook yönetimi, yeni güvenlik sistemi çalışmalarını sonuçlandırdı. Güvenlik ve özellikle gizlilik konusunda üyeleriyle başı dertte olan Facebook, yeni güvenlik sistemiyle hesap korumasını daha da artırmış oldu.

Sevgililer Günü dünyanın dört bir yanında her yıl 14 Şubat günü kutlanır. Sevgililer Günü’nün İngiliz dilindeki adı, Saint Valentine’s Day (Aziz Valentine Günü) olarak geçer. Sevgililer Günü, asırlar önce kendisini sevgi için feda eden Aziz Valentine adına kutlanıyor.

Roma'da Milattan önce 4. Yüzyıl’da bir geleneğe göre, her yıl belli bir günde düzenlenen festivalde kura çekerek eşleşen genç çiftler, gelecek yılın o gününe değin birbirinin sevgilisi olurmuş. Roma İmparatoru II. Claudius, genç sevgililer için

Tıp fakültesi öğretim üyeleri 31 Ocak 2011 Pazartesi günü bir dizi eylem ve etkinlikle sorunlarını kamuoyuna duyuracaklar. Tıp fakültesi öğretim üyelerinin; başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere birçok ilde 31 Ocak 2011 Pazartesi günü yapacakları toplantı, basın açıklaması, yürüyüş, kamuoyunu bilgilendirme etkinlikleri, iş bırakma gibi eylemlerle tepkilerini ortaya kayacakları belirtiliyor.

Türk Tabipler Birliği tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

MERKEZİ SİSTEM SINAVLARI SORULARI

MERKEZİ SİSTEM SINAVLARI SORULARI

Merkezi sistem sınavları sorularına buradan ulaşabilirsiniz.

ÖSYM sayfasına yönlendirilirsiniz.


ÜNİVERSİTE TAVAN - TABAN PUANLARI

2014 YGS-LYS FAKÜLTELERİN TAVAN ve TABAN PUANLARI

ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN İLK 100 ADAY

2011 ÖSYS'DE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN İLK 100 ADAY